• You are here:
  • Home »

Voorbeeld Pagina

Dit is een voorbeelpagina. Het verschilt met een bericht omdat het een vaste plek heeft en in de sitenavigatie getoond wordt (in de meeste thema’s). De meeste gebruikers beginnen met een Over mij pagina om zich voor te stellen aan aan potentiële bezoekers. Bijvoorbeeld:

Hallo! Overdag ben ik postbode, maar ’s avonds timmer ik aan de weg als acteur. Dit is mijn blog. Ik woon in Hilversum, samen met Vlekkie, m’n trouwe viervoeter. Ik hou van cocktails en, af en toe, een zomerse bui op m’n hoofd.

…of zoiets:

XYZ Dingetjes BV levert al sinds 1971 talloze dingetjes van hoge kwaliteit aan een groot publiek. XYZ is gevestigd in Bolsward, heeft ca. 2.000 medewerkers en doet allerlei geweldige dingen voor de Friese gemeenschap.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar het dashboard gaan om deze voorbeeldpagina te verwijderen en nieuwe pagina’s aan te maken voor je site. Veel plezier!

Wil je deze zijbalk bewerken?

Ga dan naar ‘Website Design’ > ‘Widgets’. Aan de rechterkant vind je alle verschillende zijbalken met daarin de widgets die wij al voor je hebben ingesteld. Je kunt de zijbalk vullen met extra widgets, en je kunt de widgets ook verwijderen. Je voegt nieuwe widgets toe door vanuit de linkerkant van je scherm een beschikbaar widget naar 1 van de zijbalken te slepen. 

Wil je een widget verwijderen uit een zijbalk? Klik hem dan open en klik dan op ‘verwijderen’.

Toch nog een vraag? Stel hem dan in de Community!