Kankervrij blijven

Hoe zo kankervrij?

Kankervrij blijven. Een praktijk om (ex)kanker patiënten te helpen naar een verbeterde mentale en fysieke vitaliteit. Ik wil mij daar voor inzetten – puur ontstaan vanuit eigen drives, bevindingen en inzichten.

 

Toen ik met dit idee begon stelde mijn verbaasde omgeving de volgende vragen:

  1. Waarom kies je als doelgroep (ex)kanker patiënten ?
  2. Waarom zouden zij voor jou kiezen?
  3. Kankervrij blijven. Kan jij dat dan garanderen?
  4. Waarom de combinatie mentaal en fysiek?

Waarom kies je als doelgroep (ex)kanker patiënten?

Het antwoord is eigenlijk vrij simpel. Ik ben een (ex)kankerpatiënt.
Toen ik mijn ontslag genomen had van mijn behandelingen zette ik mij af van alles wat te maken had met kanker. Hoe meer ik mij afzette hoe vaker ik werd geconfronteerd met mezelf. De cliënten in mijn praktijk spiegelden de thema’s die ook bij mij horen. Tijd om er iets mee te doen. Ik ben een ex-kankerpatiënt.  Ik ben daar geweest en heb het meegemaakt. Vanuit dit oogpunt kan ik als therapeut en coach deze groep met mensen juist helpen.

 

Waarom zouden zij voor jou kiezen?

Als geen ander weet ik wat er zich heeft afgespeeld tijdens de behandelingen. Gevoelens – twijfels, wantrouwen  en angsten. Hoe de omgeving reageert. Hoe het is om de draad weer op te pakken. De valkuilen en overtuigingen. Vermijdingsmechanismen en de belemmeringen daarvan.  Als therapeut en coach combineer ik ervaringen, kennis en inzichten. Tijdens persoonlijke coaching maar ook in groepsverband maak ik dit inzichtelijk. Er vindt een transformatie plaats naar een gezonder en vitaler bestaan.

 

Kankervrij blijven – Kan jij dat dan garanderen?

Het is een illusie dat ik hier 100% garantie op kan geven. Maar ik kan er wel voor zorgen, dat er een persoonlijk inzicht komt. Om vervolgens een positieve gezondheid en een verbeterde mentale en fysieke vitaliteit samen te realiseren.

 

Waarom de combinatie mentaal en fysiek?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat er een relatie is tussen fysieke en mentale klachten.  De oorzaak van klachten kan van zowel lichamelijk als geestelijke aard zijn of een combinatie. Bij langdurig aanhouden van deze klachten ontstaat er een disbalans waardoor de weerstand zowel fysiek als mentaal afneemt. Een verbeterde vitaliteit zal dus mentaal maar ook fysiek moeten worden aangepakt.

 

Een compleet pakket die jou naar kracht en gezondheid brengt

Krachtscan                Bewustwording, essentie en kern van jou als persoon
Kracht counseling     Persoonlijke coaching, essentie en kernkwaliteiten
Krachtprogramma    Gezondheid – Detox – Wellness – retraite week

 

Plaats een reactie: