Fysieke en mentale gezondheid

Documentaire Film: HEAL
Trailer: HEAL: It’s all about the power of the mind
https://youtu.be/s5Hpm-6Inxc

HEAL is een boeiende documentaire van regisseur Kelly Noonan Gores, die je meeneemt op een wetenschappelijk en spirituele reis waarin je kan ontdekken dat je gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact kunnen hebben op je gezondheid, vitaliteit en welzijn. Maar ook dat deze kan bijdragen aan een balans tussen geest en lichaam, dat de genezing ondersteund. Het laat zien dat wij meer controle hebben over onze gezondheid dat wij in eerste instantie geloven.

De documentaire HEAL is een soort  zoektocht langs wetenschappelijke en spirituele wegen om de kracht van de mens tot heling te ontdekken. Inspirerende en emotionele verhalen die deuren kunnen openen. Het laat zien dat we meer controle over ons leven en onze gezondheid hebben dan we vaak denken. HEAL helpt je praktisch op weg.

Diverse experts als Bruce Lipton, Deepak Chopra, Joe Dispenza, Gregg Braden, Anita Moorjani, Kelly Turner, Marianne Williamson en Micheal Beckwith verkennen het snijvlak van wetenschap en spiritualiteit. De wonderlijke natuur van de mens, het helend vermogen en de mindset zijn krachtige instrumenten voor heling.

Wil je meer weten over het helend vermogen, gezondheid en de mogelijkheden dan is:

Plaats een reactie: