Dromen en mindset een weerspiegeling van jezelf

Dromen en mindset zijn een weerspiegeling van jezelf. Door hier aandacht aan te geven kan je inzichten krijgen in jezelf en je leven. Hoe je functioneert en vooral wat je eventueel zou kunnen verbeteren aan jouw situatie.

Ja, ja, ik heb makkelijk praten!

Jij bent degene die zich niet ok voelt. Wantrouwen heeft in het functioneren van je lichaam. Angst hebt voor het volgende ziekenhuis bezoek. Het gevoel dat je geen energie hebt om de ene voet voor de ander te zetten. Elk pijntje, kuchje, bultje, putje, verharding geeft angst. Angst dat het weer terug zou komen. Met de vragen zit: Wie ben ik,  wat wil ik, wat kan ik, hoe ga ik nu verder? Kan ik mijn lichaam nog vertrouwen? En, wat als…

Ik weet wat je voelt. Ik was daar ook. Maar er kwam een moment dat ik het vertikte om de negatieve mindset nog langer te accepteren! Langzaam maar zeker veranderde mijn kijk op mijn leven en ondersteunde ik mijn herstel. Door de keuze te maken voor mezelf – duidelijk te krijgen wat ik wil, grenzen te stellen en te focussen op de toekomst, kwam ik beter in mijn vel te zitten, verbeterde ik mijn fysieke omstandigheid en ook mijn mentale vitaliteit.

Jij kan dit ook!

Het is niet altijd mogelijk om NU gelijk iets aan je eigen situatie te veranderen. Maar als je onderbewustzijn daar mee bezig is dan komt het uiteindelijk naar je toe. Want alles is energie en datgene wat je uitstraalt zal uiteindelijk ook naar je toekomen.

Dromen een manier van verandering en creatie

Dromen zijn manifestaties – Abraham Hicks

Neem de tijd om de volgende vragen te beantwoorden:

Welke droom heb je?
Heb je deze droom vaker?
Wat is jouw persoonlijke visie en uitleg van de droom?
Toets de uitleg ervan in jouw persoonlijke leven. Laat datgene los wat los gelaten mag worden en verander je situatie waar mogelijk is.

Citaat van de Amerikaanse schrijver Henry David Thoreau:
Als iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat, en het leven durft te leven dat hij zich heeft voorgesteld, zal hij een succes hebben dat hij nooit had verwacht.

Mindset | Een positieve bijdrage na-kanker | 1 (zie ook 2 en 3)

Mindset is een manier van denken. Een gevolg van gedachten en gevoelens. De mindset die je hebt, heeft aanzienlijke consequenties voor je overtuigingen over je eigen ontwikkelwaarheid en die van anderen. Mindset verandering is een kwestie van een ander verhaal vertellen, deze te omarmen en in je leven toe te passen.

Vertel een ander verhaal – Abraham Hicks

Misschien ben je er niet zo van bewust maar je mindset heeft invloed op je hele zijn, je leven, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, leren, werk, relaties en noem het maar op. Mijn mindset heeft een positieve bijdrage geleverd in mijn heling proces van borstkanker. Van negatieve gedachten en slachtoffer naar positieve gedachten in een opwaartse stroom van kracht.  Op weg naar heling.

Van angst naar liefde – Abraham Hicks

Dromen en positieve mindset geven je richting en de mogelijkheid tot verandering. Samen zijn het krachtige tools voor een verbeterde vitaliteit en een bijdrage voor jouw leven en toekomst.

Laat een reactie achter:
Ik ben benieuwd naar jouw droom en mindset.


Vind je mijn blog waardevol, maar heb je 1 op 1 support nodig?
Pak dan de kans om persoonlijk en vrijblijvend te sparren over jouw blokkade en wens.
Vraag HIER een gratis 1 op 1 sessie aan van ½ uur.

Plaats een reactie: