Coachtraject

Herken je dit ...

Ondanks dat je weet dat je 'schoon' bent, blijf je de angst voor het voortzetten van borstkanker. Je bent niet zo van bewust, maar na de oproep voor een borstcontrole, mammografie en echo, lijkt het wel of de angst waarschijnlijk weer tot leven komt.

Je voelt dat de angst je kiel dichtknijpt. Je loopt rood aan en snakt naar levensadem. In een fractie van een seconde herleef je die eerste keer van de borstscan.

Je weet dat het deze keer anders is. Je oogt schoon. Maar wie geeft jou die garantie en zekerheid? Er gaat een koude rilling door je lichaam heen.

Je ondergaat het onderzoek. Er komt een periode van spanning en twijfel tot aan de verlossende brief van het telefoontje van je huisarts.

Ondertussen blijf jij jezelf vragen stellen: Oh, zou het goed zijn? Ben ik nog schoon? Als het dit keer maar goed gaat. Allerlei negatieve gedachten in je open en je kan de angst maar niet stoppen.

Twijfel, wantrouwen en angst krijgen meer grip op je en de tijd van het vermoeden op een bericht van de huisarts is een kennis.

De angst blijft aanwezig en je voelt het in elke cel, vezel en bot. Je herhaalt nu vaker je borsten. Wanneer er iemand in je omgeving borstkanker heeft, maak je onmiddellijk een stap terug in de tijd en herleef jij weer jouw ervaring.

Je bent niet alleen bang op verschillende momenten maar de angst zorgt voor stress, ook dat je concentratievermogen minder is en je niet meer goed werkt.

Op je werk maak je fouten. Zelfs bij de meest eenvoudige routinematige werkzaamheden gaat het mis. Je hebt het gevoel dat je collega's jouw fouten ook ontdekt hebben en je hebt de nek gekeken. Je voelt je niet meer op je gemak. Je voelt je buitengesloten.

Thuis ben je tegen je huisgenoten kortaf. Je kunt om de kleinste dingen zorgen maken, Je wordt boos en gebogen je.

Je ervaringen de dagen als grijs en dreigend. Ik voel je de hele dag pijn en signalen die erop kunnen wijzen dat er toch weer is.

Hoe zou het zijn wanneer je de angst voor 

het herhalen van terugvragen?

Geen stress meer door de angst. Het is nu gewoon een signaal dat je lichaam je alarm geeft om te maken. De angst is voor jou een kracht geworden. Je maakt je geen zorgen meer en je hebt vertrouwen. Jouw gedachten zijn rustig en kalm. Hierdoor is je concentratie weer terug en functioneer je weer op je werk. Je achterdocht en het korte lontje zijn verdwenen. Ook thuis gaat het harmonieuzer aan toe. De grijze wolk is verdwenen en het leven lacht je toe. Je bent dankbaar voor die tweede kans – het leven dat je hebt gekregen. Je leeft in blijheid en niet meer in angst. En jee… .. wat voelt dat goed.

Individueel Coachtraject 

Van angst naar eigenliefde en kracht

1 losse coachsessie –  jouw investering  € 125,- sessie  van 75 minuten
Kies deze optie wanneer je inzicht wilt hebben in de beperking die angst en de gedachten dat (borst)kanker weleens terug kan komen hebben op jouw leven. - hoe het je gevangen houdt in een systeem dat voor jou niet meer werkt. 

Wanneer je een coachtraject hebt afgerond en je ergens tegenaan loopt wat je graag snel opgehelderd wilt krijgen. Je bent bekend met mijn werkwijze en methodes zijn duidelijk. Tijdens deze sessie komen we tot de kern, pak deze aan zodat je weer energiek en positief in het leven staat .

6  coachsessies en health check - jouw investering  € 799,- |  sessies   van 75 minuten
Van angst naar kracht. Met verhelderende en vernieuwende technieken gaan wij in dit traject op zoek naar jouw authentieke zelf. Het biedt je die hulp om op een simpele en snelle manier je emoties te werken Je krijgt helder hoe je negatieve kanten verbeteren en positieve kanten kunnen versterken. Je laat je negatieve spiraal achter, weet de essentie van jouw leven en hebt een uitgewerkte en praktische gezondheid.

  • Coachtraject van 6 een-op-een transformerende sessies
  • Health check

10 coachsessies en health check - jouw investering     € 1267,- | sessies van 75 minuten
Dit is een uitgebreider traject van angst naar kracht. Persoonlijke ontwikkeling en groei zodat je gezonder en krachtiger wordt in het leven. 
Leven in het NU en de goede zorg voor de toekomst.

  • Coachtraject van 10 een-op-een transformerende sessies van 75 minuten
  • Gestelde doelen met binnenruimte, plezier en focus halen
  • Met plezier de weg naar de toekomst
  • Health check

Telf: 0031- 630779284 - Wij bespreken het traject, plannen de sessies in en sluiten de overeenkomst.

Anderen hebben dit traject ook gedaan

en vertel hier de volgende over


'Met een overvol en druk hoofd, veel angst en spanning meldde ik mij voor het eerst bij Elles. Na een elektronische, ontspannende, zeer heldere, ontvangende sessies heeft de blokkades die mij behoorlijk in de weg zaten, weggenomen. Zij heeft mij enorm geholpen en gestimuleerd, "mijzelf" te worden een proces dat, nu echt in gang gezet, ik echt niet meer ga stoppen! Ook de online modules waren bijzonder en interessant en ook iets je elke dag mee aan de slag mag / wil. Dat ga ik ook doen. Elles, opnieuw uit de grond van mijn hart alles wat jij mij geleerd en voor het teruggeven van mijzelf aan mijzelf! '
Sandra'

'Tijdens de sessies kwamen we dingen tegen waar ik onbewust nog mee zat. Zoals een jaren geleden, een kapot gelopen relatie en zelfs dingen wat ik me niet eens meer kan herinneren. Angst. Ik dacht lang zou duren om dat te repareren maar het is zo gebeurt! Na mijn eerste sessies ik gelijk dat alles lekkerder. Ik kan het veel aanbevelen het is een oplossing voor kleine dingen waar je persoonlijke aanpak van Elles is mij de beste in het land.'
Bennie

'Elles luistert goed en uit het verhaal van de cliënt de juiste kunnen pakken, waar het echt echt punten om draait. Goed waar de behoefte van de cliënt naar uit gaat en dat vertalen in een juiste therapie. Client heel concreet inzicht geven in de problematiek en de juiste tools aanreiken om er praktisch mee om te gaan. Kort en krachtig op de juiste momenten zijn en ook tegengas durven te geven. Client geven die simpel zijn, super tools en erg effectief. De juiste verhouding weet toe te passagier van luisteren en spreken. Informeren en niet informeren. En niet alles voorkauwen, maar met name leren zelf te denken en op te lossen.'
Carina

Telf: 0031- 630779284 - Wij bespreken het traject, plannen gegevens in en sluiten een overeenkomst.

Veel gestelde vragen

Kan de 1-op-1 sessies ook online?

Ja dit is mogelijk. De sessie zal dan plaats vinden in een ZOOM omgeving.

Wat als ik er onverwachts een persoonlijke reden is dat ik niet kan op de afgesproken datum?

De afspraak dient bij verhindering zo spoedig mogelijk gemeld worden, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak. Er wordt een nieuwe datum met elkaar afgesproken. Indien dit niet het geval is wordt de sessie als ‘gehouden’ beschouwd.

Waar worden de sessies gehouden?

Gebouw Romi, Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden | 2de verdieping, kamer 9.1.

Hoe is het gebouw te bereiken?

Met de auto de rijksweg A12. Vanaf de rijksweg is het gebouw binnen enkele minuten te bereiken. Met Openbaar vervoer vanaf het station in Woerden bus 3 naar Wipmolenlaan en dan oversteken.

Is er parkeerplaats aanwezig en moet ik hier voor betalen?

Romi heeft een eigen parkeerplaats waar jij je auto gratis kan parkeren.

Waar moet ik mij melden wanneer ik in het gebouw ben?

Bij de receptie.

Je hebt je praktijk op de 2de verdieping. Is er een lift?

De lift bevindt zich in de foyer.

Ik ben een beetje te vroeg voor de afgesproken sessie. Is er een wachtruimte / toilet?

Op de 2de verdieping bevindt zich een wachtkamer en toilet.

__CONFIG_colors_palette __ {"active_palette": 0, "config": {"colors": {"62516": {"name": "Hoofdaccent", "parent": - 1}}, "gradients": []}, " paletten": [{"naam": "Standaardpalet", "waarde": {"kleuren": {"62516": {"val": "rgb (236, 64, 122)", "hsl": { "h ": 339, "s": 0,82, "l": 0,59}}}, "verlopen": []}}]} __ CONFIG_colors_palette__
Coachtraject - bel mij !

Telf: 0031- 630779284 - Wij bespreken het traject, plannen data in en sluiten een overeenkomst.