Coachtraject

Herken je dit ...

Ondanks dat je weet dat je 'schoon' bent, blijf je de angst voor het terugkeren van borstkanker. Je bent niet zo van bewust maar na de oproep voor een borst check-up, mammografie en echo, lijkt het wel of die angst ineens weer tot leven komt.

Je voelt dat de angst je keel dicht knijpt. Je loopt rood aan en snakt naar levensadem. In een fractie van een seconde herleef je die eerste keer van de borstscan.

Je weet dat het dit keer anders is. Je oogt schoon. Maar wie geeft jou die garantie en zekerheid? Er gaat een koude rilling door je lichaam heen.

Je ondergaat het onderzoek. Er komt een periode van spanning en afwachten tot aan de verlossende brief of het telefoontje van je huisarts.

Ondertussen blijf jij jezelf angstig afvragen: Oh, zou het goed zijn? Ben ik nog schoon? Als het dit keer maar goed gaat. Allerlei negatieve gedachten komen in je op en je kan de angst maar niet stoppen.

Twijfel, wantrouwen en angst krijgen steeds meer grip op je en de tijd van het afwachten op een bericht van de huisarts is een kwelling.

De angst blijft aanwezig en je voelt het in elke cel, vezel en bot. Je controleert nu vaker je borsten. Wanneer er iemand in je omgeving borstkanker heeft, maak je onmiddellijk een terug stap in de tijd en herleef jij weer jouw ervaring.

Je bent niet alleen bang op verschillende manieren en momenten maar de angst zorgt voor stress, ook dat je concentratie vermogen minder is en je niet meer goed functioneert.

Op je werk maak je fouten. Zelfs bij de meest eenvoudige routinematige werkzaamheden gaat het mis. Je hebt het gevoel dat je collega’s jouw fouten ook ontdekt hebben en je met de nek aankijken. Je voelt je niet meer op je gemak. Je voelt je buitengesloten.

Thuis ben je tegen je huisgenoten kortaf. Je kan je om de kleinste dingen zorgen maken, Je wordt boos en bent geïrriteerd.

Je ervaart de dagen als grijs en dreigend. Ineens voel je de hele dag pijnen en signaaltjes die erop zouden kunnen wijzen dat er toch weer iets mis is.

Hoe zou het zijn wanneer je de angst voor 

het terugkomen van borstkanker kan loslaten?

Geen stress meer door de angst. Het is nu gewoon een signaal dat je lichaam geeft om je alert te maken. De angst is voor jou een kracht geworden. Je maakt je geen zorgen meer en je hebt vertrouwen. Jouw gedachten zijn rustig en kalm. Hierdoor is je concentratie weer terug en functioneer je weer op je werk. Je achterdocht en het korte lontje zijn verdwenen. Ook thuis gaat het harmonieuzer aan toe. De grijze wolk is verdwenen en het leven lacht je toe. Je bent dankbaar voor die tweede kans – het leven die je gekregen hebt. Je leeft in blijheid en niet meer in angst. En jee… .. wat voelt dat goed.

Coachtraject 

Van angst naar eigenliefde en kracht

Prijs: € 597,- | 5 sessies van 75 minuten

In dit traject gaan we opzoek naar jouw authentieke zelf. Problemen worden aangepakt en blokkades opgeruimd. Je leert jezelf weer liefhebben. In eigenliefde ligt de kracht en jouw schoonheid. Authentiek durven en kunnen zijn. Vanuit die kracht vind jij je verbeterde geestelijke en lichamelijke gezondheid en daarna kan jij je leven zelf in vrijheid vorm geven.

Telf: 0031- 630779284 - Wij bespreken het traject, plannen data in en sluiten een overeenkomst.

Anderen hebben dit traject ook gedaan

en zeggen hier het volgende over


'Met een overvol en druk hoofd, veel angst en spanning meldde ik mij voor het eerst bij Elles. Na een aantal fijne, emotionele, ontspannende, zeer verhelderende, inzichten gevende sessies heeft zij de blokkades die mij behoorlijk in de weg zaten, weggenomen. Zij heeft mij enorm geholpen en gestimuleerd "mijzelf" te worden, een proces dat, nu eenmaal in gang gezet, ik écht niet meer ga stoppen! Ook de online modules waren bijzonder leerzaam en interessant en ook weer iets waar je elke dag mee aan de slag mag / wil. Dat ga ik ook doen. Elles, nogmaals uit de grond van mijn hart: dank voor alles wat jij mij hebt geleerd en voor het teruggeven van mijzelf aan mijzelf! '
Sandra

'Tijdens de sessies kwamen we dingen tegen waar ik onbewust nog mee zat. Zoals een bedreiging van jaren geleden, een kapot gelopen relatie en zelfs dingen wat ik me niet eens meer kan herinneren. Angst. Ik dacht zelf dat het heel lang zou duren om zoiets te repareren maar het is zo gebeurt! Na mijn eerste sessie merkte ik gelijk dat alles lekkerder ging. Ik kan het iedereen aanraden het is een oplossing voor veel kleine dingetjes waar je steeds tegen aan loopt en de persoonlijke aanpak van Elles is volgens mij de beste in het land.'
Bennie

'Elles luistert goed en uit het verhaal van de client de juiste punten kunnen pakken, waar het feitelijk echt om draait. Goed aanvoelen waar de behoefte van de client naar uit gaat en dat vertalen in een juiste therapie. Client heel concreet inzicht geven in de problematiek en de juiste tools aanreiken om er praktisch mee om te gaan. Kort en krachtig op de juiste momenten zijn en ook tegengas durven te geven. Client tools geven die simpel zijn, super toepasbaar en erg effectief. De juiste verhouding weet toe te passen van luisteren en spreken. Informeren en niet informeren. En niet alles voorkauwen, maar met name leren zelf te denken en op te lossen.'
Carina

Telf: 0031- 630779284 - Wij bespreken het traject, plannen data in en sluiten een overeenkomst.

Veel gestelde vragen

Kan de 1-op-1 sessies ook online?

Ja dit is mogelijk. De sessie zal dan plaats vinden in een ZOOM omgeving.

Wat als ik er onverwachts een persoonlijke reden is dat ik niet kan op de afgesproken datum?

De afspraak dient bij verhindering zo spoedig mogelijk gemeld worden, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak. Er wordt een nieuwe datum met elkaar afgesproken. Indien dit niet het geval is wordt de sessie als ‘gehouden’ beschouwd.

Waar worden de sessies gehouden?

Gebouw Romi, Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden | 2de verdieping, kamer 9.1.

Hoe is het gebouw te bereiken?

Met de auto de rijksweg A12. Vanaf de rijksweg is het gebouw binnen enkele minuten te bereiken. Met Openbaar vervoer vanaf het station in Woerden bus 3 naar Wipmolenlaan en dan oversteken.

Is er parkeerplaats aanwezig en moet ik hier voor betalen?

Romi heeft een eigen parkeerplaats waar jij je auto gratis kan parkeren.

Waar moet ik mij melden wanneer ik in het gebouw ben?

Bij de receptie.

Je hebt je praktijk op de 2de verdieping. Is er een lift?

De lift bevindt zich in de foyer.

Ik ben een beetje te vroeg voor de afgesproken sessie. Is er een wachtruimte / toilet?

Op de 2de verdieping bevindt zich een wachtkamer en toilet.

__CONFIG_colors_palette __ {"active_palette": 0, "config": {"colours": {"62516": {"name": "Main Accent", "parent": - 1}}, "gradients": []}, "palettes": [{"name": "Default Palette", "value": {"colours": {"62516": {"val": "rgb (236, 64, 122)", "hsl": { "h": 339, "s": 0.82, "l": 0.59}}}, "verlopen": []}}]} __ CONFIG_colors_palette__
Coachtraject - bel mij !

Telf: 0031- 630779284 - Wij bespreken het traject, plannen data in en sluiten een overeenkomst.