Ctrl+Angst+Del


Ontmasker jouw angst door zelfliefde en vertrouwen.

Wellicht ontdek je het geheim van een krachtig en gelukkig leven.

En het zal je misschien verbazen wat het is!


Wat gaan wij doen

In 21 dagen word je  uitgedaagd  om jouw emoties te verminderen en onder controle te krijgen, je te begeven naar een positieve ruimte en je leven in eigen hand te nemen. Je overwint jouw angst, leert van jezelf te houden en krijg je een energieker en krachtig leven.  

Hoe zou het zijn wanneer jij de controle hebt over jouw emoties en leven?
Hoe zou jij je mentaal en fysiek voelen?
Hoe ziet je leven er dan uit?

Durf jij het aan en ben jij er klaar voor om jouw leven VOOR  je te laten werken in plaats tegen je?

Angst of zelfliefde

1ste Week

Ben jij emotioneel fit?
Herkenning, inzicht en helderheid krijgen in welke fase je zit. Wie of wat wil je zijn?

facebook Q&A

enjoy or fear

2de Week

Angst of zelfliefde en kracht?
Door acceptatie en observering van de situatie ben je in staat om op een andere manier er naar te kijken. Het signaal en de boodschap te begrijpen. Je te concentreren op je leven.

facebook Q&A

kracht en energie

3de Week

Jouw nieuwe verhaal en hoe verder?

Het is tijd op jouw nieuwe verhaal te schrijven, ervaren en te integreren in je leven. Hoe hou je het nieuwe verhaal, de zelfliefde en de kracht vast?

.

facebook Q&A

     Mijn ervaring....     

Ik heb enige tijd geleden de challenge gedaan en er is sindsdien best het een en het ander veranderd. Vooral op emotioneel gebied ben ik stabieler geworden – ok…. Ik ben er nog niet, maar bij een angst moment raak ik niet meer in paniek. Ik probeer de aanleiding en de oorzaak te vinden, mijn gedachten te begrijpen en er komt een rust in mij. Deze rust zorgt er ook voor dat ik beter voor mezelf zorg. Ik begin van mijn leven te genieten…. Ik zie uit naar het vervolg van deze challenge. 

Chantal xoxo

 About elles

Het heeft bij mij een tijd geduurd voordat ik eindelijk in de gaten had dat zelfliefde, vertrouwen en geloof in mezelf de drijfveren zijn van mijn leven. Het maakt mij krachtig. 


In mijn website kan je meer lezen over Elles - ervaringsdeskundige, coach en therapeut, die psychosociale ondersteuning beidt.
https://angstvrijnakanker.nl/integraal-therapeut-borstkanker-overwonnen/


Neem deel aan de challenge

Als je je inschrijft voor de challenge ontvang je automatisch de nieuwsbrief,  krijg je ook wekelijks gratis tips /tools/oefeningen/etc, die je zal brengen naar een mentale en fysieke vitaliteit. Met je registratie voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals geschreven in de privacy policy.